1008 AA Amsterdam

Lid worden van de Vereniging voor Pensioenrecht?

De Vereniging voor Pensioenrecht staat open voor een ieder die geïnteresseerd is in pensioenrecht. Veel van onze leden zijn pensioenjurist of advocaat.

Vijf studiebijeenkomsten per jaar

Het op peil houden en uitbreiden van vakkennis van onze leden is een zeer voorname doelstelling van onze vereniging. Wij organiseren gemiddeld vijf studiebijeenkomsten per jaar. De thema's van deze bijeenkomsten zijn actuele onderwerpen die spelen in de pensioenwereld.

Vooraanstaande sprekers bij elke studiebijeenkomst
Als juristen besteden we logischerwijs veel aandacht besteed aan de juridische kant van pensioen of de pensioenproblematiek. Voor elke bijeenkomst nodigen wij vooraanstaande sprekers uit om thema's nader toe te lichten. De deskundigheid van een spreker op een bepaald thema is daarbij maatgevend. Dit is van belang omdat wij het academisch niveau van de bijeenkomsten willen garanderen.

25 jaar Vereniging voor Pensioenrecht

Onze vereniging bestaat al meer dan 25 jaar. Momenteel hebben we meer dan 350 leden.

Wilt u lid worden van de Vereniging voor Pensioenrecht?

Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar ons secretariaat.

Dan nemen wij snel contact met u op.

Lid worden

De contributie bedraagt € 50 per jaar. Daarvoor kunt u als lid alle bijeenkomsten van de Vereniging voor Pensioenrecht bijwonen en krijgt u onze publicaties gratis toegestuurd.

Onderhouden van vakbekwaamheid

Onze studiebijeenkomsten staan in het teken van het onderhouden van de vakbekwaamheid en het actualiseren van kennis op het gebied van pensioenrecht.