1000 CS Amsterdam

Lid worden van de Vereniging voor Pensioenrecht

De contributie van de Vereniging voor Pensioenrecht bedraagt € 50 per jaar. Daarvoor kunnen de leden alle bijeenkomsten bijwonen en krijgen zij de publicaties gratis toegestuurd.

Geen erkende onderwijsinstelling
De vereniging is niet als onderwijsinstelling erkend door de Orde van Advocaten. Advocaten die deelnemen aan bijeenkomsten van de vereniging kunnen evenwel op eigen initiatief een bijeenkomst bij de Orde aanmelden als onderdeel van hun permanente educatie.

Onderhouden vakbekwaamheid en actualiseren kennis
De bijeenkomsten staan in het teken van het onderhouden van de vakbekwaamheid en het actualiseren van kennis op het gebied van pensioenrecht. Dit komt de leden die werkzaam zijn in de advocatuur ten goede voor de praktijkuitoefening wanneer de advocaat betrokken is bij pensioenrechtelijke of pensioentechnische vraagstukken.

Referenties
Het kan voorkomen dat de vereniging advocaten die deel hebben genomen aan bijeenkomsten vraagt om referenties wanneer dit door de Orde van Advocaten wordt verlangd.